Skip to content Skip to footer

Fill You In

Fat Founder heeft voor Fill You In een nieuw platform mogen bouwen. Daar zijn we erg dankbaar voor. Niet alleen hebben we een erg fijne samenwerking gehad met Marco & Steven maar we zijn ook trots op het eindresultaat.

ClientFill You InDateMarch, 2019AuthorHobieShare

Fill You In omschrijft zichzelf als:

“Wij geloven erin dat IT een middel is en geen doel op zichzelf. Organisaties moeten kunnen groeien, op een zo snel en gewenst mogelijk manier. Door de huidige IT markt is dit niet makkelijk. Los van de moeite die het kost om IT-vacatures in te vullen, is het ook zeer kostbaar door de marktwerking. Wij helpen u graag verder naar meer IT capaciteit voor een goede prijs. 

We hebben zelf ook de ‘pijn’ ervaren van te veel betalen voor relatief simpele IT-vraagstukken. Of dit nu interne of externe krachten waren, we vonden de baten en de kosten simpelweg niet in balans. Zo begonnen we 5 jaar gelden wat verder van onze bed show te kijken, letterlijk. We kwamen terecht in het oosten van Europa en Zuid-Oost Azië. Sinds 2017 hebben we de werkwijze geoptimaliseerd. Daar plukt u nu de vruchten van. Europese kwaliteit voor een niet Europese prijs.”