Skip to content Skip to footer

Ons dikke werk

Fat Founder heeft al voor verschillende organisaties de websites mogen bouwen, zijn er weg trots op!

Fill You In

Fat Founder heeft voor Fill You In een nieuw platform mogen bouwen. Daar zijn we erg dankbaar voor. Niet alleen hebben we een erg fijne samenwerking gehad met Marco & Steven maar we zijn ook trots op het eindresultaat.
Bekijk het project

facilitylinq

Fat Founder heeft voor FacilitylinQ de nieuwe website mogen bouwen. FLQ had zelf al een ontwerper waar ze graag mee samenwerkte dus wij hebben ons echt beperkt tot het ontwikkelen van het ontwerp van de designer en sparren over mogelijkheden binnen hun budget. Niet alleen hebben we een erg fijne samenwerking gehad met Tristan maar we zijn ook trots op het eindresultaat.
Bekijk het project

Frocq

Fat Founder heeft voor Frocq de nieuwe website mogen bouwen. Daar zijn we erg dankbaar voor. De ‘achterkant’ hadden ze zelf al gebouwd maar ze zochten een partner die de look en feel van hun website naar een hoger niveau kon tillen. Niet alleen hebben we een erg fijne samenwerking gehad met Erik maar we zijn ook trots op het eindresultaat.
Bekijk het project
Padel Lab

Padel Lab

Fat Founder heeft voor Padel Lab de nieuwe website mogen bouwen. Daar zijn we erg dankbaar voor. De ‘achterkant’ hadden ze zelf al gebouwd maar ze zochten een partner die de look en feel van hun website naar een hoger niveau kon tillen.
Bekijk het project
earbuddies

EARBUDDIES

Fat Founder heeft voor EARBUDDIES de nieuwe website mogen bouwen. Daar zijn we erg dankbaar voor. De ‘achterkant’ hadden ze zelf al gebouwd maar ze zochten een partner die de look en feel van hun website naar een hoger niveau kon tillen.
Bekijk het project