Skip to content Skip to footer
We houden van kroketten

Onze dikke web design studio

Samen bouwen we de meest strakke en vernieuwende websites, dat doen we ook nog is veel sneller dan andere bouwers. Hoe we dat doen?

Ons kernteam kent elkaar al meer dan 20 jaar. Niet omdat we zo oud zijn, gemiddeld 29. Maar omdat we uit hetzelfde dorp komen. Een dorp is ook maar een dorp, dus we vertrokken samen naar Amsterdam, nu meer dan 12 jaar geleden. 

Jaar in Amsterdam
8080+
Afgeronde projecten
8080+
Kracht

Waar wij echt vet goed in zijn

Door de projecten aan te gaan met een team van professionals hebben wij een goede kijk op de wensen van de klant. Wij kunnen hierdoor vanuit elke invalshoek de website vorm geven en het gewenste resultaat realiseren.

Design
85%
Branding
90%
Web Design
85%

De eerste week hebben we een concepting sessie gehad waar we echt de diepte in zijn gegaan. Al na een paar dagen kwamen de jongens terug met een design waar we eigenlijk al voor 90% blij mee waren. Ze hadden goed geluisterd aan de ene kant en namen ook een adviserende rol in. Na twee weken waren we al klaar en binnen drie weken was alles omgezet en waren we live. ECHT EEN TOP ERVARING.

Erik

CMO - Facility

Voor ons platform waren we op zoek naar een aansprekend design. Na verteld te hebben waar we voor staan en waar we voor gaan als organisatie tijdens de eerste sessie kregen we na een dag nog wat aanvullende vragen en kregen we daarna binnen een week een volledige opzet voor ons platform, zowel qua UI als design. De week erop kregen we al de eerste design demo. Na een week afstemmen gaven we akkoord op het design, we zijn er nog steeds erg over te spreken.

Patrick

CEO - Woest

Onze website was sterk verouderd en paste eigenlijk niet meer bij het niveau dat we als bedrijf hadden. Via ons netwerk kwamen we met Fat Founder in contact. We werkten al samen met een designer vanuit het verleden dus Fat Founder pakte vooral het webdesign en ontwikkeldeel op. Dat hebben ze snel en accuraat gedaan. We zijn nog steeds erg blij met onze website.

Tristan

Marketing manager - Earbuddies

Wij werken met de beste tools en systemen

Wij werken met de beste tools en systemen