Skip to content Skip to footer
Wat we doen

Groei als organisatie met onze diensten.

Wij van Fat Founder beschikken over een team van professionals die gebrand zijn om de beste designs neer te zetten die past bij jouw onderneming. Waar we echt goed in zijn? In het ontwikkelen van een pakkend webdesign en dit vertalen naar een functionele en gebruiksvriendelijke website.

Website concepting

Een mooi design is nog geen goed product, het gaat om het complete plaatje. Wij brainstormen, ontwerpen en realiseren ambitie.

MVP ontwikkeling

Je hoort vaak, denk je wel groot genoeg. Wij draaien het om, denk je wel klein genoeg? Vaak kan je met een veel kleiner, sneller en goedkoper systeem je eerste klanten al bedienen. Wanneer je dit doet is je bedrijf(sonderdeel) veel sneller in bedrijf. Met alle voordelen van dien.
Onze kracht

Wij zorgen voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs

Op maat gemaakt

UI/UX Creative Design

Branding Strategie

No code Development

Eenvoudig CMS systeem

Beste Support

Subtitle

"Good design is all about making other designers feel like idiots because that idea wasn't theirs".

Frank Chimero
Creative Director
Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

1. Kennismaking

Hier blijven we even weg van middelen. Wat wil je uitstralen, wat wil je vertellen en aan wie? Hier maken we een debriefing van je propositie en gieten we dit in een gemeenschappelijk vertrekpunt op het gebied van web design. Dit formuleren we en vanuit deze debriefing werken we ook aan acceptatiecriteria.

2. Design

Hier beginnen we vanaf scratch of kiezen we een kader wat al gebouwd is om dit vervolgens uit te werken tot een MVP dat doet wat hij moet doen en meer dan dat, een MVP dat uitstraalt: ‘ik heb een mooi bedrijf, moet je kijken’, kortom: het soort ontwerp wat je bedrijf eigenlijk verdiend.

3. Development

Onze snelste stap, omgekeerde wereld! We klikken jouw systeem aan elkaar. Vandaar de korte beschrijving ook. NO CODE RULES.

4. Support

We zijn er 6 dagen in de week, 18 uur per dag. Omdat problemen niet wachten met verschijnen tot het ons uitkomt, dat begrijpen we. Je kan ons eigenlijk alles vragen over alles, of we er ja op zeggen is een tweede. In ons standaard hosting- en service pakket zijn we beschikbaar tijdens kantooruren, in ons plus pakket dus bijna altijd.

Hosting

Met onze hosting in de cloud durven we te zeggen dat we beschikken over de allerbeste hosting. Bovendien is onze hosting vanzelfsprekend voorzien van een extra CDN-laag, een SSL-certificaat en wordt er iedere dag minimaal één backup gemaakt. Sneller en veiliger gaat het niet worden!

Onderhoud & Support

We willen je ontzorgen in alle opzichte als het gaat om jouw online uitstraling en prestaties. Om je website of webapplicatie uitstekend te blijven laten functioneren, onderhouden we deze. Zo zorgen onder andere dat we deze up-to-date blijft en voeren we beveiligingsscans uit.

Meer weten

Plan een gesprek met ons in en wij kunnen je alles vertellen wat we voor jouw bedrijf kunnen doen.